הלקוחות שלי מכירות את האמירות שלי על לחם מלא - כשאת רוצה לרזות הוא יכול להיות חבר משביע ולעזור לך לרזות ולכן לא צריך לפחד או להימנע מלחם מלא ( לפעמים עדיף קל ) בתהליך ירידה במשקל.
הסיבה העיקרית היא שמירה על שובע לאורך זמן , אני קוראת לזה "עלות - תועלת " טובה יחסית לכמות הקלוריות . חוץ מזה, חייבים להוסיף חלבון בכריך, הרי לא נאכל אותו בלי כלום, וגם האיזון הזה חשוב לשובע.
הנה 5 יתרונות לכריך משביע לעבודה ורעיונות לשדרוג הכריכים:
✔️ יתרון 1: כריך מלחם מלא עם ביצה / גבינה / חזה עוף / טונה וירקות הוא למעשה ארוחה מאוזנת למדי מבחינת פחמימה וחלבון.
✔️ יתרון 2: לכריך כזה יהיה אפקט שובע גבוה גם בזכות הסיבים בלחם המלא וגם בזכות החלבון.
✔️ יתרון 3 : קל להכנה. הרבה יותר פשוט להכין כריך מאשר ארוחה מבושלת.
✔️ יתרון 4: כריך ביתי משביע ואיכותח חוסך לך קנייה של כריך ובכך חוסך לך גם קלוריות וגם כסף.
✔️ יתרון 5: כריך משביע יכול להשתלב מעולה גם בתוכנית תזונה לירידה במשקל וגם בגיל המעבר.
לכן, אם יש לך יום ארוך מחוץ לבית, אם את רוצה להגיע לצהריים לא מורעבת, אם את בלימודים - כריך מלחם מלא, רגיל או קל זה כבר תלוי בהעדפתך ובקצב הירידה שלך, הוא פתרון מצוין.
כדי שהכריך יהיה משביע ממליצה שיהיה בו חלבון כמו טונה / ביצה / גבינה 5% או צהובה לייט / אפילו רצועות עוף הולכות מעולה בכריך.
הנה כמה רעיונות שישדרגו לך את הכריך ליותר טעים, מעניין, מעורר תיאבון, צבעוני ובנוסף גם יתרום לשובע טוב יותר:
👈 הוסיפי ירקות קלויים: רצועות פלפלים קלויים בתנור / זוקיני / חצילים. משדרגים את הכריך לרמת בית קפה. מתאים לכל ממרח.
👈 ירוקים כמו חסה / כרוב משתלבים מצויין עם טונה / רצועות עוף וחביתה.
👈 ירקות קשים שתורמים לקראנצ' כמו רצועות גזר – פשוט להוריד עם הקולפן כמה פסים ולהכניס לכריך. יהיה מצוין על כל גבינה למריחה/ רצועות עוף / טונה.
👈 שילוב של כמה ירקות טריים כמו פלחי מלפפון / עגבניה/ צנונית – הולכים עם הכל.
👈 כמה פרוסות של אבוקדו בשביל הצבע והשומן הבריא – מתאים במיוחד לרצועות עוף / ביצה קשה וגבינה.
👈 סלק – כמה פרוסות דקות של סלק מתחת לשכבת גבינה תהפוך את הכריך לא רק לטעים יותר אלא גם לבריא יותר.
ואם את במוטיבציה גבוהה לרזות , גם סביב גיל מעבר או 50+ , ממליצה לך לעשות זאת יחד, עם תמיכה וליווי
אני ב 050-2495252
.
.
Comments