top of page
טל פלג דיאטנית

4 סיבות טובות לשלב טופו בתזונה שלך סביב גיל המעבר , גם אם את לא צמחונית

4 סיבות מצויינות לשלב טופו בתזונה, במיוחד אם את אשה מעל גיל 40 שזה כבר סיב גיל המעבר וזה רלוונטי גם אם את לא צמחונית!



חשוב לומר לפני הכל, טופו עשוי מחלב סויה, ערכיו יכולים להשתנות בין יצרנים ובין מותגים.

הנה 4 סיבות טובות לטופו כחלק מהתזונה שלך :


🧈 טופו הוא מקור מצוין לחלבון מלא ואיכותי המכיל את כל חומצות האמינו ההכרחיות.


🧈 דל בקלוריות, לכן מתאים לתזונה לירידה או שמירה על משקל.


🧈 עשיר בסידן ובמינרלים נוספים.


🧈 עשיר בחומרים צמחיים כמו פיטואסטרוגנים ונוגדי חמצון הקשורים להאטת תהליך ההזדקנות.


איך לשלב טופו בתזונה היומית?


✔️ אפשר להכין ממנו "מקושקשת".


✔️ אפשר להוסיף אותו לכל תבשיל ירקות וכך להעשיר אותו בחלבון.


✔️ אפשר להוסיף קוביות טופו למרק ירקות או עוף.



את ממש לא חייבת להיות צמחונית כדי לגוון את מקורות החלבון שלך עם טופו! להיפך, בגלל שאת לא צמחונית ואולי לא מכירה מספיק מקורות חלבון צמחיים ובגלל שההמלצות היום מעל גיל 40 לעשות לפחות יומיים בשבוע ימים צמחוניים, חשוב שתכירי.

אם את סביב גיל המעבר ורוצה לרזות , אל תעשי את התהליך לבד, תמיכה וייעוץ עושים הבדל גדול בין הצלחה לתסכול.

אני בווטסאפ 050-2495252




.


.


.


.


.

Comments


bottom of page