שאלה שחוזרת על עצמה : מה עדיף לירידה במשקל: תפוח אדום או תפוח ירוק? 🍎🍏
הנה עובדה חשובה על תפוחים:
התפוח הירוק בעל טעם חמצמץ ואילו התפוח האדום יותר מתקתק ולמרות זאת בשניהם יש אותה כמות פחמימות וקלוריות, כלומר שניהם יכולים להשתלב מצוין בכל תפריט הרזיה גם בגיל המעבר. בנוסף, שניהם עשירים בנוגדי חימצון, סיבים וויטמינים ותורמים לשובע. מפתיע, נכון?
מה שקורה זה שהטעם יוצר אשליה של הבדל בגלל רמת חומציות שונה בין הזנים אבל ההבדל הוא דווקא בצבע שנוצר מפיגמנטים שונים ולכן הם מספקים נוגדי חימצון שונים.
הנה כמה רעיונות לשלב תפוח ירוק או אדום בתפריט הרזיה בגיל המעבר:
🍎 אפשר לשלב תפוח בסלט ירוק או בסלט ירקות – תפוח יוסיף צבע, טעם ומרקם מעניין
🍏 אפשר לשלב עם יוגורט לארוחת בוקר או ביניים קלילה, טעימה ובריאה – החלבון ביוגורט יאפשר ספיגה איטית יותר של הפחמימות מהתפוח והסיבים של התפוח יקדמו שובע טוב יותר. אפשר להוסיף גם כמה חצאי אגוז מלך לא קלוי.
🍎 אפשר לאפות תפוח עם קינמון לקינוח טעים ודיאטטי.
🍏 אפשר לשלב רצועות של תפוח בסלט סלק. אחד השילובים הטובים שיש.
אם את רוצה לרדת במשקל ומרגישה מה שעבד בעבר כבר לא רלוונטי או לא יעיל... ממליצה להכנס לליווי אישי
דברי איתי בווטסאפ 050-2495252
.
.
.
.
.
.
.
Comentários